De praktische kant van de klankreis

Fijn dat je deelneemt aan een klankreis van Ganesha Almere.

Wat praktische tips:
1. Er zijn yogamatjes beschikbaar om op te liggen, plus enkele speciale, dikkere matjes. Echter: vanwege hygiëne moeten matjes afgedekt worden met een (schoon) laken of een schone deken. Wil je gebruik maken van één van de speciale matjes, vraag dat dan vroegtijdig aan.
2. Vind je een yogamatje te dun en te weinig comfortabel om een uur op te liggen? Er zijn meerdere matjes die op elkaar gelegd kunnen worden. Of neem van huis iets mee, zoals een dekje van een zonnestoel, etc.
3. Wij adviseren je om zelf een deken of slaapzak van huis mee te nemen. Neem ook een kussen van huis mee, of een schone kussensloop.
4. De temperatuur in de yogaruimte is doorgaans 21 graden.
5. Als je jezelf gaat nestelen op jouw plekje op de mat, leg dan het hoofd naar het midden van de ruimte toe.
6. Telefoons graag uitschakelen of op vliegtuigstand zetten. Het geluid zacht zetten is vaak niet afdoende, als de trilfunctie aan staat!
7. Na afloop van de klankreis wordt er verwarmende kruidenthee rond gedeeld. Je kunt gewoon op je matje blijven zitten of liggen om weer écht te landen na de klankreis.
8. Wat de zakelijke kant betreft: je kunt een plek reserveren door overmaking van de deelnemersbijdrage op de bankrekening van Ganesha Almere, onder vermelding van ‘klankreis … (datum en tijd)’. Het rekeningnummer wordt je toegestuurd op aanvraag. De kosten bedragen € 12,50, deelnemers van Ganesha Almere betalen € 7,50. De laatsten kunnen de kosten ook voldoen via een incassomachtiging.
9. Annuleringsregeling:
– bij annulering tot 7 dagen voor de uitvoering: 100 % restitutie
– bij annulering tussen 7 dagen voor de uitvoering en 24 uur tevoren: 50% restitutie
– bij annulering minder dan 24 uur tevoren: geen restitutie.