Klankreis 11 febr.

De klankreis dompelt de bezoekers helemaal onder in de trillingen van de verschillende instrumenten en attributen die gebruikt worden.

Klankreis zondag 11 februari

De klankreis dompelt de bezoekers helemaal onder in de trillingen van de verschillende instrumenten en attributen die gebruikt worden. Die variëren van klankschalen tot sjamanentrommel tot Ocean Drum, van fluit tot Aquafoon. Het klankconcert wordt liggend beleefd en voor alle comfort, om afkoeling te voorkomen, onder een dekentje. Ook dat kan natuurlijk. Het is jóuw reis.

Een bijzondere ervaring! De klanken brengen je dichter naar jezelf, je komt tot een meditatieve rust, je ervaart klanken en trillingen als nooit tevoren.

De klankreizen worden aangekondigd via deze website en via de Nieuwsbrief.  Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Op zondag 11 februari zijn er drie klankreizen: twee om 13.00 uur en om 15.00 uur en een voor kinderen van 6 tot 12/14 jaar (met een begeleider).  Het concert wordt gehouden bij Ganesha Almere, Rodinweg 59a, Almere (Tussen de Vaarten Zuid). Kaarten voor de gewone klankreis kosten € 12,50 per stuk (cursisten betalen € 7,50). Voor de kinderklankreis bedraagt de bijdrage € 10,– per kind (inclusief de begeleider). De duur van de klankreis is ongeveer één uur.

Onverhoopt verhinderd? Annulering 5 dagen tevoren: 100% restitutie, annulering 2 dagen tevoren: 50% restitutie.

Naast de uitvoeringen in ons eigen yogacentrum verzorgen wij ook workshops en voorstellingen op locatie. In de afgelopen jaren was dat onder andere in America (Limburg), Maarssen, Zeewolde, Hilversum, Den Helder en Julianadorp.

Wij verzorgen ook klankreizen voor kinderen met ernstige beperkingen (ZEMCG, zeer ernstig meervoudig complex gehandicapt). Deelname kost € 15,– (kind inclusief begeleider). Graag vooraf aangeven of je gebruik maakt van een rolstoel.

Zie ook onderstaand artikel

Uit een eerdere publicatie:
‘De groep waar ik deze activiteit voor geef is fysiek en mentaal niet in staat om enige andere vorm van yoga te doen. Het gaat om kinderen met zeer ernstige, complexe verstandelijke én fysieke beperkingen.’ Enige ervaring deed Zwagemakers op met een individuele proefsessie, enige tijd geleden, en twee sessies in een tehuis van ’s Heerenloo. De resultaten waren heel bijzonder. Bij de laatste groep waren er enkele verstandelijk beperkte, doofblinde bewoners, van wie de leefwereld dus érg klein en onbewust is. ‘De trilling van de klankschalen en de drum maakten deze mensen heel rustig. Een andere bewoner liet de spastische verkrampingen langzaam ontspannen. En helemaal frappant was een jongedame die vliegensvlug mijn arm naar zich toetrok en de klankschaal tegen haar hoofd drukte. Om vervolgens een gelukzalige lach op het gezicht te toveren.’

Kaarten voor deze klankreis voor ZEMCG-kinderen kosten € 15,– (per deelnemer, inclusief 1 begeleider).